Wat is de procedure voor het terugsturen van artikelen, aangekocht in de e-shop ?

Om een retour aan te geven, ga naar uw klantenbestand op onze website en klik op « stuur een artikel terug » en volg de instructies.

De artikelen die u wenst te terug te sturen, mogen niet gedragen of gebruikt zijn. Ze moeten verpakt zijn in de originele verpakking, met alle bij de levering ontvangen bijhorende labels en accessoires.